Îngrijire jante și anvelope

Spălați, curățați, întrețineți și sigilați

Restabiliți strălucirea anvelopelor cu agenți de curățare profesionali, perii pentru jante și produse de curățare a jantei

Roțile unei mașini sunt ca pantofii unei persoane - adesea neglijate, dar importante.

Între timp, jantele sunt mai mult în atenție și există o mare varietate de roți din care puteți alege, unele dintre ele fiind capodopere individuale.

Astfel, există o armonie perfectă în care frumusețea componentelor vehiculului este exprimată la perfecțiune. Dar ca și în cazul pantofilor, același lucru este valabil și aici: este nevoie de grijă pentru a păstra frumusețea originală - și aici, de asemenea, siguranță!

Aveți încredere în know-how-ul nostru și produsele Swissvax, astfel încât mașina dvs. să se prezinte așa cum doriți - pur și simplu perfectă.

Îngrijirea roților făcută corect

Pentru o curățare corectă și temeinică a jantelor și etanșarea ulterioară, procedați după cum urmează:

Pulverizați Wheel Spray Forte pe jante și distribuiți lichidul folosind peria pentru roți SWISSVAX. Pentru curățarea bazei jantei, utilizați și Wheel Spray Forte și aici fie periile Speed ​​Master Combo, fie Wheel Woolies. Cu ambele seturi puteți ajunge la cele mai dificile părți ale jantei.

De îndată ce Wheel Spray Forte a devenit violet, acesta poate fi clătit cu apă curată și/sau cu cârpa noastră Micro-Wash din microfibră (galben). Jantele pot fi acum uscate cu o cârpă Micro-Dry.

Pentru a evita remurdărirea rapidă (mai ales iarna), se recomandă etanșarea jantelor cu ceară Autobahn care conține PTFE. În acest scop, jantele sunt acoperite cu un strat subțire de ceară și șterse cu cârpă din microfibră Micro-Polish (albastru).

Pentru a vă asigura că anvelopele nu sunt neglijate, acestea sunt hrănite și strălucesc cu produsul nostru de îngrijire a anvelopelor Pneu, pulverizat sau aplicat mai specific cu pensula pentru anvelope sau cu Hand Puck antracit.

Pentru toti proprietarii de anvelope cu perete alb recomandam curatarea cu Pneu White pentru un aspect alb inflorit!

Pentru strălucirea ulterioară, se pulverizează Pneu pentru îngrijirea anvelopelor, care este potrivit și pentru anvelopele cu perete alb.