Îngrijirea Pielei

Curățarea, îngrijirea și etanșarea perfectă a pielii naturale, imitației de piele și a țesăturilor. Pentru interiorul dumneavoastră și scaunele auto.

PIELE - un material cu istorie

Pentru piele netedă, cu pori deschiși, închiși și vegană

În automobilul dumneavoastră veți găsi multe zone de piele și tipuri de piele. De la piele netedă, cu pori deschiși, vegetală, până la Alcantara. Scaunele din piele de înaltă calitate și interiorul din piele de înaltă calitate necesită o curățare și îngrijire bună, astfel încât să vă puteți bucura de el pentru o lungă perioadă de timp. Pielea veche poate deveni casantă și crăpată. Pielea nouă necesită etanșare și protecție. La Swissvax, veți găsi o selecție diversă de produse de îngrijire pentru pielea vehiculului dumneavoastră. Ingredientele de curățare, îngrijire și etanșare se armonizează într-un sistem complet de îngrijire pentru bunăstarea materialului vehiculului. Vă prezentăm mai jos sfaturi de îngrijire pentru diferite tipuri de piele din sectorul auto. Așadar, frumusețea și funcția pielii dvs. rămân așa cum ar trebui să fie de la început - pur și simplu perfect cu produsele de la SWISSVAX - un brand dedicat calității necondiționate.

Piele nappa noua

Producătorii și furnizorii de mașini au parcurs un drum lung în dorința lor de a face interiorul unei mașini nu doar estetic, ci și durabil.

În special pielea ca produs natural este procesată în așa fel încât procesul de îmbătrânire, cum ar fi decolorarea sau contracția materialului, a devenit aproape inexistent. Noile acoperiri de suprafață au devenit mai rezistente la zgârieturi și pete: un produs ușor de întreținut, adaptat vremurilor noastre.

Dar întreținerea ușoară nu înseamnă că nu necesită întreținere!

Chiar și suprafețele moderne din piele se murdăresc și iată recomandările noastre împotriva acestui lucru:
- Curătă suprafețele de piele Nappa cu Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte și în funcție de gradul de murdărie cu o perie de curățat piele.

- Pentru piele perforată (de exemplu scaune ventilate) utilizați un burete de curățare în loc de peria de curățare.

- Îndepărtați spuma de murdărie cu cârpa noastră moale Detail din bumbac sau cârpa microfibră galbenă Micro-Wash.

- Repetați procedura până când murdăria nu mai poate fi îndepărtată.

- Lucrați în secțiuni mai mici pentru ca lichidul să nu se usuce.

Veți fi surprins cât de multă murdărie de suprafață este îndepărtată. Pielea își va recăpăta aspectul original, ușor mat.

Noua etanșare pentru piele Nappa cu Leather Glaze protejează pielea netedă de transferul de vopsea la blugi și abraziune. Pur și simplu aplicați cu un aplicator de burete într-o mișcare circulară de la cusătură la cusătură. Sigilantul incolor se usucă în câteva minute și nu strălucește.

Vă rugăm să nu folosiți produsele noastre pe piele de bivoliță sau piele de căprioară.

Vă rugăm să nu tratați pielea anilină (pielea care are porii deschiși) cu Leather Cleaner Forte și/sau perie.

Anilină sau piele Nappa?

Aplică o picătură de apă pe o zonă ascunsă și întinde-o ușor cu degetul. Daca apa este absorbita, este o piele anilina.

Piele Nappa folosita

Aici vă prezentăm sfaturi de îngrijire, în special pentru pielea nappa. Acestea pot fi accesorii din piele naturală la mașinile noi, precum și material vechi din piele la mașinile clasice.

Curățați suprafețele din piele nappa cu Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte și peria de curățat piele, în funcție de cât de murdare sunt. Pentru piele perforată, utilizați buretele de curățare.

Îndepărtați spuma rezultată și murdăria dizolvată cu o cârpă de bumbac detaliată sau o cârpă microfibră galbenă Micro-Wash.

Lucrați în secțiuni mai mici, astfel încât lichidul să nu se usuce.

După ce suprafața este complet uscată, aplicați Lapte de piele cu aplicator textil.

Folosiți o cantitate mică de material și lăsați-l să se înmoaie.

Dacă pielea încă se simte uscată, repetați procesul.

Vă rugăm să nu folosiți produsele noastre pe piele de bivoliță sau piele de căprioară.

Vă rugăm să nu tratați pielea anilină cu Leather Cleaner Forte și/sau perie. Piele anilină sau Nappa? Aplicați o picătură de apă pe o zonă ascunsă și întindeți-o ușor cu degetul.

Dacă apa este absorbită, pielea este o piele anilină.

Rezolvarea altor probleme de piele

Etanșare - Reparare - Înmuiere

Sigilant pentru piele Leather Glaze

Pielea nouă nu necesită încă lapte de piele, este încă suficient protejată de procesul de tăbăcire. Noua piele nappa trebuie, totuși, protejată de la început împotriva abraziunii și a transferului de culoare de la blugi și alte articole de îmbrăcăminte cu materialul de etanșare pentru piele Leather Glaze.

Glazura pentru piele este incoloră, fără luciu și poate fi aplicată cu un burete cu pori fini și mișcări circulare de la cusătură la cusătură.

Leather Healer Leather Tint

Suporturile scaunelor, volanele, butoanele de viteză și cotierele din piele nappa tind să prezinte semne de uzură. În cele mai multe cazuri, aceasta este uzură inofensivă, cum ar fi vopseaua uzată sau zgârieturile. Ele pot fi reparate cu nuanța potrivită de nuanță de piele.

Nuanța de piele pentru piele nappa se aplică cu un burete cu pori fine și mișcare circulară de la cusătură la cusătură. Se usuca in cateva minute si nu pateaza (fara crema).

Leather Gloss Corrector mat sau lucios

Suprafețele din piele din interior care sunt supuse unui stres mai mare, cum ar fi volanul, cotierele sau butonul de viteză, încep să strălucească în timp. Gloss Corrector mat se aplică cu un burete cu pori fine și cu mișcări circulare de la cusătură la cusătură, dându-le din nou un aspect mat. Mai multe aplicații măresc efectul.

Youngtimerele și mașinile de epocă au adesea un finisaj de piele mai strălucitor. Dacă de ex. o bucată de piele trebuie înlocuită, nivelul de luciu este adesea prea mat. Gloss Corrector lucios se aplică cu un burete cu pori fini și cu mișcare circulară de la cusătură la cusătură, dând din nou un aspect strălucitor. Mai multe aplicații măresc efectul.

Balsam de piele

Lipsa de îngrijire și mai ales căldura sunt principalele cauze ale pielii călite. Dacă pielea veche nappa s-a întărit deja, cu puțină răbdare și balimul nostru de piele poți realiza mici minuni. Balsamătorul returnează pielea uleiurile și mineralele care au fost îndepărtate de lumina soarelui și de aer.

Aplicați Leather Balsam cu un aplicator de burete și lăsați lichidul să se înmoaie. Uneori, tratamentul trebuie repetat de mai multe ori pentru a permite lichidului să se înmoaie treptat în straturile inferioare ale pielii.

Piele vegană

Pielea vegană se întâlnește perfect cu spiritul nostru al timpului și se bucură de o popularitate crescândă. Dezvoltarea tehnică face posibilă producerea unui material artificial care nu este cu nimic inferior modelului natural. Aspectul și senzația sunt perfect imitate. Dar și materialul artificial trebuie îngrijit pentru a-și păstra frumusețea originală.

Iată recomandările noastre:

- Curățarea cu Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte și burete sau perie de curățare

- Protecția suprafeței pielii vegane de culoare deschisă împotriva transferului de colorare a blugilor și a altor articole de îmbrăcăminte cu sigilant pentru piele Leather Glaze.

Alcantara

Similar cu pielea vegană, Alcantara este un material artificial care imită pielea de căprioară, dar este mai ușor de curățat și mai durabil. Nu utilizați produse de curățare și perii agresive pentru curățare și nu frecați niciodată.

Alcanta Cleaner 

Îndepărtați murdăria de pe suprafețele Alcantara cu un aspirator și pulverizați Alcanta Cleaner pe un aplicator cu burete sau direct pe suprafață. tamponați cu o presiune ușoară. Uscați cu o cârpă galbenă din microfibră Micro-Wash. Nu freca niciodată! Nu curățați niciodată cu căldură.

Pilling de alcantara veche

Nodulii care apar în zonele de uzură de-a lungul timpului sunt tipici pentru Alcantara și sunt cunoscuți ca „pilling”. Atâta timp cât pillingul nu este prea puternic, ele pot fi îndepărtate cu tamponul nostru de șlefuit din piele. Diferența înainte și după este în mod normal uimitoare!

Sigilant textil Lotos Protectant

Alcantara poate fi bine protejat împotriva murdării noi cu un material de etanșare textil. Curățați suprafața cu Alcanta Cleaner, lăsați să se usuce și, în final, sigilați cu Lotos Protectant.