Vopsele și pelicule de definiție mate

Spălarea, curățarea, îngrijirea și etanșarea suprafețelor mate

Prima serie de îngrijire din lume pentru lacuri și folii mate.

Îngrijirea, curățarea și etanșarea suprafețelor mate cu seria de îngrijire Swissvax

Strălucirea ar trebui să fie rezervată doar pentru ochii privitorului aici - suprafețele de vopsea cu definiție mată ar trebui să rămână mate!

Curățarea și îngrijirea unei mașini vopsite mat sau foliate este arta fină a îngrijirii mașinii. Produsele convenționale de curățare și îngrijire au efect abraziv și distrug suprafața mată și mătăsoasă.

Swissvax a reușit să garanteze că suprafețele mate rămân mate și, în același timp, să obțină o protecție maximă a suprafeței vopselei prin introducerea prima și completă serie de îngrijire din lume pentru vopsea mată și folii mate. Seria include tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea perfectă a vopselei mate, de la șampon auto pentru vopsea mată, pre-curățanți și ceară specială până la spray-uri de detaliu și ceramică spray pentru vehicule vopsite mat.

Aveți încredere în know-how-ul nostru și în produsele Swissvax, astfel încât mașina dvs. să se prezinte așa cum doriți - pur și simplu perfectă.

Îngrijirea vopselei mate - făcută corect

Car Bath Opaque este șamponul nostru auto pentru vopsea mată și se desfășoară fără agenți de strălucire și intensificatori de strălucire, care de altfel sunt adesea folosiți în șampoanele auto obișnuite. Se dizolvă în apa de spălat și se spală mașina de pe acoperiș în jos cu pudelul de spălat Fine. Apoi uscați cu cârpa de uscare Micro-Dry.

Utilizați Matt Paint Pre-Cleaner Opaque pentru a efectua o curățare profundă ca pregătire pentru tratamentul cu ceară. În acest scop, pulverizați Pre-Cleaner Opaque și ștergeți roz cu Micro-Absorb.

Ceara noastră „Opacă” este etanșantul perfect pentru lacuri mate. Odată întărit după aplicare, oferă protecție împotriva micro-zgârieturilor și împiedică suprafața mată a vopselei să se murdărească din nou rapid. Aplicați ceara cu pucul de mână roșu sau cu aplicatorul de burete negru și relustruiți cu Micro-Fluffy. Părțile individuale ale corpului trebuie tratate una după alta și în zone mici (de exemplu, jumătate de aripă, jumătate de ușă). 

Spray-ul Quick-Finish Opaque Detailing în combinație cu albastrul Micro-Polish este perfect pentru îndepărtarea iritațiilor mici, cum ar fi amprentele digitale. Pulverizați, ștergeți - suprafață bine îngrijită.

Lotos Speed nu a fost dezvoltat doar pentru vopseaua lucioasă, ci este și ideală pentru împrospătarea tratamentului de vopsea mată. Produsul este pulverizat și distribuit uniform cu Micro-Fluffy și uscat.

Seturi de îngrijire pentru vopsele mate și folii mate

Singura serie de îngrijire din lume pentru o "strălucire mată" a vehiculului